STAY OPEN

Dit personlige rådgivningsforløb.

På din karriere & på din vej. 

En ærlig, fordomsfrit og holistisk rådgivning af Tanja Danner. 

mentorforløb_stay_relevant_it_tanja
mentorforløb_stay_relevant_it_tanja
mentorforløb_stay_relevant_it_tanja_danner
mentorforløb_stay_relevant_it_tanja

Om Tanja

Tekst på vej …

Forløbet består af

Et forløb hos mig består af 3 + 1 sessioner – hvor vi stiller ind på dine ønsker og ambitioner. Alle forløb tilpasses til dine individuelle behov. Ingen sessioner kræver forberedelse.

mentorforløb_stay_relevant_it_tanja

1. Der hvor du står

Første session tager udgangspunkt i, der hvor du står lige nu og de ønsker du har.

mentorforløb_stay_relevant_it_tanja

2. De små ryk

Anden session har fokus på de små ændringer du har indført og stiller ind på hvilke større linier der kan arbejdes videre med.

mentorforløb_stay_relevant_it_tanja

3. Vejen frem for dig

Tredje session har du været i gang med arbejdet 6-12 uger og tiden er nu til at fokusere på, hvilke veje der åbner sig – og hvordan du praktisk kan arbejde videre med din udvikling.

mentorforløb_stay_relevant_it_tanja

4. Den nye version

Fjerde session er i tid placeret 8-10 uger efter 3. session for at give til implementering af de ændringer du ønsker. Vi samler op og fokuserer på mulige justeringer.

STAY OPEN

Er for dig som ønsker at …

1. Arbejdsliv

Få nye vikler og udviklingen indenfor dit arbejdsliv.

2. Balance

Søger indsigt, perspektiv og sparring med kant.

3. Personlig

Ønsker at åbne for nye muligheder i et fortroligt rum med holistisk og ærlig sparring på din vej videre.

Testimonials

"Jeg fik sparring med Tanja omkring min karriere. Tanja var utrolig sød og lyttende og var i stand til at sætte sig i mit sted og samtidig komme med sparring til mig, hvilket var utrolig dejligt. Samtalen med Tanja gav mig en tro på, at jeg er det rigtige sted karrieremæssigt men også, hvad jeg kan forvente og hvad jeg kan gøre for at ændre på min situation karrieremæssigt. Desuden kom Tanja med konkrete værktøjer til, hvad jeg kan gøre for at komme tættere på den karriere jeg ønsker mig og drømmer om. Jeg kan varmt anbefale Tanja.”
Nikoline
“Gennem årerne har jeg flere gange fået indsigtsfuld sparring i øjenhøjde af Tanja. Hun er nuanceret og praktisk. Tanja tilfører en dybde i perspektiverne balanceret med helt konkrete idéer som jeg ikke ville være kommet frem til alene. Hendes afsæt for sparring er ærligt, fordomsfrit og holistisk - tilsat en bred erfaring og netværk. Så det kommer helt naturligt til at handle ikke kun din karriere, men om dit liv som helhed.”
Semine
"Jeg havde de relevante overvejelser og kendte jo dybest set godt svarene - men dialogen med Tanja gjorde det meget nemmere at fokusere overvejelserne, gå ind af de rigtige døre, tage de rigtige samtaler. Tanja både lytter, spørger og rådgiver med lidt kant. Det var dét, jeg havde brug for"
Lasse

Kontakt

Ønsker du at vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? 

Skriv til mig på nedenstående link via kontaktformular eller på mail:

tanja.danner@stayrelevant-it.com

kontakt_mentorforløb_stay_relevant_it_tanja